Sådan er en brugt bil hos Landsbyens Auto

En brugt bil hos Landsbyens auto er typisk en bil til 20-150.000kr med fornuftigt km-tal henvendt til den brede befolkning. Dvs. ingen supersportsvogne eller gamle rustne lig.

Bilerne bliver gennemgået på værkstedet og defekte dele bliver selvfølgelig udskiftet. Alle biler bliver serviceret og tandremmen skiftes oftest, men mindre der er tydelig dokumentation for tidligere udskiftning. Hvis ikke bilen har været synet indenfor de sidste 6 måneder bliver bilen selvfølgelig synet og godkendt igen. Større skrammer og buler bliver udbedret, men da det er brugte biler må der formodes at være en enkelt eller to "beviser" på at biler har kørt før.

100% autotjek biler får en uvildig brugtvognsattest, 12 mdr. autotjek garanti på indvendig motordele, indvendig transmissionsdele og turbo, samt en måneds gratis forsikring hos IF..

Biler op til 20.000 sælges for det meste uden garanti. Biler over 20.000 sælges med 3 måneders garanti dog for nyere biler eller biler med lavt km-tal 6 måneders garanti.

Via mit store netværk i branchen kan jeg selvfølgelig også finde lige den bil du drømmer om. Så drop søgningen og fortæl mig dine ønsker om farve, udstyr, pris og Km og jeg skal finde din nye bil.