Manden bag det hele

Indehaveren Thomas Jacobsen er med sine 45 år og næsten ligeså lang tid i branchen ikke ukendt med biler.

At jeg, som 45 årig, kan sige, at jeg har lavet biler i lige så lang tid, hænger sammen med, at min far har haft værksted, siden jeg var spæd, og at jeg tit har siddet på filebænken og kigget med over skulderen. Det blev rigtig spændende, da jeg som 13-14 årig pillede lidt ved knallerter og markracere. Det har så hængt ved siden.

Jeg sætter en ære i, at kunden og kundens bil får den bedste behandling og rådgivning. Jeg vil hellere fejlsøge end bare at udskifte dele fra en ende af, som mange værksteder desværre gør. Hvilket jo i sidste ende er både dyrere for kunden, og giver en nedsat køreglæde, da bilen jo bliver ved med at ”hoste”. Jeg vil også hellere fortælle kunden om eventuelle følgereparationer, som er økonomiske fordelagtige at få udført imens bilen er skilt ad. Det kan f.eks. være en vandpumpe i forbindelse med udskiftning af tandremmen. Biler i dag er meget komplekse og kræver meget adskillelse for bare simpel reparation. Derfor giver det mange gange mening lige at skifte en sliddel mere når nu den er skilt ad. Det er der desværre, også værksteder der glemmer.

I min "unge dage" har jeg kørt motorløb, siden mit kørekort lå i baglommen. De første 12 år har det været i rallysporten som co-driver og enkelte gange som servicemand, og de sidste 4 år af min motorsports karriere som teamchef og chefmekaniker for et dansk rallycross talent, samt talent udvikler. Dette var en hobby, som jeg i høj grad kan den dag i dag bruger i min dagligdag som mekaniker, da sporten gør, at man skal være et med sin bil. Hvis ikke bilen, rallybilen eller kundens bil, har det godt, kan det mærkes bag rattet efter en kort tur og gennemgang.

Jeg er udlært hos Peugeot i 97, og har efterfølgende kun været på de frie værksteder, da jeg synes, det giver den største variation og faglige udfordring. Jeg har derfor en god indsigt i mærkerne Citroen, Renault, Peugeot, Ford, Opel, Toyota, Fiat, VW gruppen, Volvo, Hyundai, Kia og mange andre. Derfor er mit motto: DIN BIL - MIT SPECIALE

I 2011 trådte jeg i værksteds kæden Din Bilpartner, og finder mig her godt til rette. Vi har de fælles fælles værdier og energier der udgør et godt match. Der ud over er jeg med i en kæde af dygtige og super engagerede kollegaer landet over.

Så velkommen hos Landsbyens Auto / Din Bilpartner Sorø

Med venlig hilsen

Thomas Jacobsen
Landsbyens Auto