Manden bag det hele

Indehaveren Thomas Jacobsen er med sine 41 år og næsten ligeså lang tid i branchen ikke ukendt med biler.

At jeg, som 41 årig, kan sige, at jeg har lavet biler i lige så lang tid, hænger sammen med, at min far har haft værksted, siden jeg var spæd, og at jeg tit har siddet på filebænken og kigget med over skulderen. Det blev rigtig spændende, da jeg som 13-14 årig pillede lidt ved knallerter og markracere. Det har så hængt ved siden.

Jeg sætter en ære i, at kunden og kundens bil får den bedste behandling og rådgivning. Jeg vil hellere bruge en ½time mere på fejlsøgning end bare at udskifte dele fra en ende af, som mange værksteder desværre gør. Hvilket jo i sidste ende er både dyrere for kunden, og giver en nedsat køreglæde, da bilen jo bliver ved med at ”hoste”. Jeg vil også hellere fortælle kunden om eventuelle følgereparationer, som er økonomiske fordelagtige at få udført imens bilen er skilt ad. Det kan f.eks. være en vandpumpe i forbindelse med udskiftning af tandremmen. Det er der desværre, også værksteder der glemmer.

I min fritid har jeg kørt motorløb, siden mit kørekort lå i baglommen. De første 12 år har det været i rallysporten som co-driver og enkelte gange som servicemand, og de sidste 4 år af min motorsports karriere som teamchef og chefmekaniker for et dansk rallycross talent, samt talent udvikler. Dette var en hobby, som jeg i høj grad kan bruge i min dagligdag som mekaniker, da sporten gør, at man skal være et med sin bil. Hvis ikke bilen, rallybilen eller kundens bil, har det godt, bør det mærkes bag rattet efter kun en kort tur og gennemgang.

Jeg er udlært hos Peugeot i 97, og har efterfølgende kun været på mindre frie værksteder, da jeg synes, det giver den største variation og faglige udfordring. Jeg har derfor en god indsigt i mærkerne Citroen, Renault, Peugeot, Ford, Opel, Toyota, Fiat, VW gruppen, Volvo, Hyundai, Kia og mange andre. Derfor har jeg også valgt ikke at have et speciale, men i stedet et motto der lyder: DIN BIL - MIT SPECIALE

Mine salgsbiler er ligeledes lavet efter samme standard. Det er biler, jeg vil være bekendt at aflevere. Hellere skifte en dims for meget og kundens nye bil kan blive ved med at køre, end at spare 500 kr. og kunden får en dårlig oplevelse.

Hos mig går servicen, økonomien og køreglæden op i en højere enhed

Med venlig hilsen

Thomas Jacobsen
Landsbyens Auto